Оздравяване на организма - Хипертермия като процедура с общ оздравителен ефект –
Оздравяване с модерни методи
+42,5*С +44*С - това вече е възможно.

Българска клиника (Международна Оздравителна Клиника в гр. Варна) и Новосибирски научно-изследователски институт по хипертермия разработиха абсолютно уникален метод за оздравяване на организма. Той се основава върху принципа на интензивно топлинно лечение посредством Краткотрайна Обща Хипертермия с Високо Ниво (Santa-therm). Това е безопасна и ефективна процедура.

Това е истинско спасение за човешката имунна система. Нашият имунитет е доста уязвим и в повечето случаи хората сами са виновни при влошаване на неговото състояние. Небалансировано хранене, лоша екологична обстановка, замърсена вода, прием на лекарства (особено антибиотици) без лекарски контрол, обездвижване и постоянен стрес – всички тези фактори, взети заедно, водят до отпадналост и понижаване на имунитета. Този дисбаланс предизвиква т. нар. вторичен имунодефицит. Това състояние се изразява в постоянна отпадналост, сънливост, хронична умора. Най-страшноото е, че организмът става много уязвим и предразположен към онкологични заболявания, хепатит B и С, ХИВ/СПИН, различни алергични реакции, включително бронхиална астма, инфекциозни заболявания и др. Невъзможно е всички те да се излекуват едновременно, тъй като при лекуване на едни заболявания лекарствата провокират други. В резултат на това едни органи оздравяват за сметка на други, а това оказва изключително неблагоприятен ефект върху имунната система.

За да работи един компютър без проблеми, трябва периодично да се презарежда. Имунната система също се нуждае от периодично разтърсване, за да се обновява и да се пробудят вътршните резерви в организма. Най-добре е това да се направи с помощта на краткотрайно затопляне - например, да се посети гореща баня или сауна. Колкото е по- висока температурата на топлинно въздействие върху тялото (в разумни граници), толкова по-силна става имунната система. Неслучайно още нашите предци са казвали, че горещата баня е най-доброто лекарство за мнозина болести. С помощта на технологията Santa-therm човешкото тяло се затопля до 43 градуса, а понякога дори до по-висока температура. В резултат на това загиват злокачествените клетки в човешкото тяло, организмът става по- устойчив към онкологични заболявания, имунитетът се повишава, подобрява се общото състояние и функционирането на всички органи.

Santa-therm е метод, който се е превърнал в марка и истински напредък в медицинските технологии. Това е обща управлявана хипертермия от високо ниво, която позволява температурата на тялото да се повиши до 42-43,5 градуса, абсолютно без никаква опасност за човека. Звучи парадоксално, но е точно така. Такова повишаване на температурата с лечебна цел дава тласък на имунната система, след който тя започва да работи с много по-малко проблеми и по-синхронизирано.

Този метод в никакъв случай не трябва да се счита за панацея и да се заменят с него традиционните начини за лечение на хепатит, ХИВ/СПИН, онкологични и инфекциозни заболявания. В никакъв случай не постъпвайте така! Преди назначаване и прилагане на нов лечебен метод трябва обстойно да се изучат и анализират данните от историята на заболяване, да се проследи тенденцията към подобряване и динамиката на протичане на заболяването и едва след това да се взема решение за комбиниране на традиционни методи за лечение и Santa-therm. Само в такъв случай терапията ще даде добър резултат и ще бъдат излекувани болестите, настъпили вследствие на влошена иммунна система.

Краткотрайна Обща Хипертермия с Високо Ниво се извършва от специалисти от висша категория, притежаващи научни степени. Ние не делим пациентите на обикновени и специални. За персонала, работещ в клиниката, всеки човек, който ни е потърсил, автоматично става VIP пациент. Можете да получите по-подробна информация за процедурите, тяхната стойност, особеностите, а също така да изпратите заявка за прием, като се свържете с клиниката по e-mail info@moc-bg.com. Информацията ще бъде предоставена на избрания от Вас език.